Esi Ginseng Plus Integratore Pocket Drink * 16

Lekë 1,280.00
Title:  
Suplement ushqimor me përbërës bimore për stimulimin e metabolizmit.

16 bustina

Suplement ushqimor me bazë ekstraktet e Ginsengut, Colas, Guaranas dhe Ginsengut Siberian, të cilët njihen për vetitë e tyre tonike dhe energjizuese, në gjëndje të reduktojnë simptomat e lodhjes fizike dhe të stimulojnë metabolizmin energjitik të organizmit.
  • Ginseng, Cola dhe Guaranà veprojnë në rast lodhje fizike dhe mendore.
  • Ginsengu Siberian favorizon memorien dhe funksionet konjitive.
-Përmban kafeinë (15mg/dozë)
-Nuk rekomandohet për fëmijë ose gra shtatzëna
-Pa gluten
-Përmban ëmbëlsues
Doza e rekomanduar është 1 bustinë në ditë, jo në darkë.
Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç.

Shiko edhe