Esi Go Up * 16

Esi Go Up * 16

Lekë 1,440.00
Title:  
Suplement ushqimor për stimulimin e metabolizmit energjitik.

16 bustina

ESI Go Up është një suplement ushqimor, i cili stimulon përqëndrimin, funksionet konjitive dhe jep shumë energji për aktivitetet e përditshme dhe sportive.

  • L-Arginina, L-Karnitina dhe Magnezi ndihmojnë në reduktimin e lodhjes, ndikojnë në fuksionimim normal të sistemit nervor, rritjen e energjisë si edhe në mirëqënien muskulare.
  • Zinku ndihmon në një funksion konjitiv normal dhe në sintezën e proteinave.


Rekomandohet përdorimi i 1 deri në 2 bustinave në ditë, direkt ose të tretura në ujë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe