Esi immuniflor mini drink fl kt*12

Esi Immuniflor Mini Drink * 12

Lekë 1,750.00
Title:  
Suplement ushqimor i lëngshëm me përmbajtje bimore, për forcimin e mbrojtjes fiziologjike imunitare.

12 Flakonçina

Suplement ushqimor me bazë Echinacea, Unkaria, Vitaminë C, Zink dhe Mjaltë Manuka.
  • Ekstraktet e Echinaces dhe Unkaries, ndihmojnë për të forcuar mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit.
  • Vitamina C dhe Zinku, stimulojnë funksionimin normal të sistemit imunitar. 
  • Zinku ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Immunilflor mini pije përmban 2 miliard fermente të tindalizuara/ dozë (jo vitale). Për shkak se përbërësit bimorë rriten në një mjedis të pacënuar, mjalti i tyre është shumë i pastër dhe me cilësi mjaft të lartë, duke i dhënë produktit një strukturë të pasur dhe një aromë të shijshme.
Doza e rekomanduar është 1 flakon në ditë.
  • Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç.
  • Nuk rekomandohet të përdoret nga gratë shtatzëna.

Shiko edhe