Esi Immunilflor * 30

Esi Immunilflor * 30

Lekë 950.00
Title:  
Suplement ushqimor në formë kapsulash me përmbajtje bimore, për forcimin e mbrojtjes fiziologjike imunitare.

500 mg

Suplement ushqimor me bazë Echinacea, Unkaria, Zink dhe Vitaminë C.
  • Ekstraktet natyrale të Echinacea dhe Unkaria, ndihmojnë në forcimin e mbrojtjes imunitare natyrale të organizmit.
  • Vitamina C dhe Zinku stimulojnë sistemin imunitar.
  • Kapsulat përbëhen nga fibra bimore totalisht naturale të Tepës (tapioca) së fermentuar, pa ngjyrues artificialë dhe lehtesisht të tretshme nga trakti gastro-intestinal.

-I përshtatshëm për veganët dhe vegjetarianët.
Këshillohet të merret 1 kapsulë në ditë.
  • Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç.
  • Nuk rekomandohet të përdoret nga gratë shtatzëna.

Shiko edhe