Esi karbofin forte kt caps* 30

Esi Karbofin Forte * 30

Lekë 775.00
Title:  
Suplement ushqyes me përmbajtje karboni aktiv për trajtimin e shqetësimeve gastro-intestinale.

30 kapsula

Karbofin Forte është një suplement ushqimor me bazë Karbon bimor dhe bimë të tjera si Finoku, Kamomili dhe Ananasi të nevojshëm për eleminimin e gazrave, funksionimin fiziologjik të proçesit të tretjes dhe rregullimin e aktivitetit intestinal.

- Kapsulat janë të përbëra nga fibra bimore, pa ngjyrues artificialë dhe lehtësisht të tretshme.
- Produkti është i përshtatshëm për veganët dhe vegjetarianët.
Këshillohet marrja e 2 kapsulave në ditë, pas ushqimit nëse diskomforti abdominal shkaktohet nga proçeset e tretjes, në të kundërt 
këshillohen të merren larg vakteve ushqimore.

Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç.

Shiko edhe