ESI Melatonin Pura 5 MG * 30

ESI Melatonin Pura 5 MG * 30

Lekë 640.00
Title:  
Suplement ushqimor për reduktimin e problemeve me gjumin.

30 tableta

Melatonina është një hormon që prodhohet në organizëm dhe është përgjegjëse për rregullimin e ciklit të gjumit. Në situata të caktuara sasia e melatoninës që prodhohet në organizëm pakësohet dhe sjell kështu çrregullime të gjumit.

Ky formulim synon të rikthejë nivelet normale të melatonines të nevojshme për të rregulluar ciklin e gjumit.

Rekomandohet të përdoret dhe nga persona të cilët udhetojnë shpesh dhe përballen me ndryshime oraresh në zonat ku shkojnë (efekti Jet-Lag).

Gjithashtu Melatonina konsiderohet antioksidant i shkëlqyeshëm, me efekt anti-plakje.

Merrni 1 tablet çdo ditë, në mbrëmje shoqëruar me shumë ujë.
Mbajeni larg fëmijëve të moshës tre vjeç ose më të vegjël.
Mos e përdorni nëse jeni shtatzënë ose ushqeni fëmijën me gji.

Shiko edhe