Esi Multi Complex Adults * 30

Lekë 1,100.00
Title:  
Suplement ushqimor për forcimin e imunitetit dhe rritjen e energjisë.

30 tableta

Esi Multi Complex Adults është një kombinim vitaminash dhe mineralesh për një forcim të imunitetit dhe rritjen e energjisë.

Përmban:

  • Vitaminë C dhe E- me efekt antioksidant mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ.
  • Vitamina C dhe Seleniumi- forcojnë sistemin imunitar.
  • Vitamina E dhe Zinku- ndihmojnë në mirëqënien e lëkurës, flokëve dhe thonjve.
  • Selenium- kontribuon në mirëqënien e gjendrës tiroide.
  • Kompleksi i Vitaminave B- ndihmon në mirëfunskionim e sistemit nervor dhe rritjen e energjisë.
  • Vitamina A- ndikon në përmirësimin e shikueshmërisë.
  • Hekur- ndihmon në shpërndarjen normale të oksigjenit në organizëm.
  • Zink- luan rol në mirëqënien e kockave.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë duke e gëlltitur me shumë ujë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe