Esi Multicomplex Sport * 10

Lekë 1,190.00
Title:  
Suplemet ushqimor për zëvëndësimin e kripërave minerale.

Suplement ushqimor për sportistë, i cili zëvëndëson humbjet e kriperave minerale si pasojë e djersitjes nga aktiviteti sportiv.
Përveç kripërave minerale të Sodiumit, Potasiumit, Magnezit dhe Klorurit përmban dhe Taurinë, Vitaminë C dhe Koenzimë Q10.
Vitamina C mbron qelizat nga stresi oksidues.
Karbohidratet dhe elektrolitët ndihmojnë në ruajtjen e qëndrueshmërisë gjatë ushtrimeve dhe aktiviteteve sportive.
Doza e rekomanduar është 1 bustinë e holluar në 500 ml ujë.

Shiko edhe