EucloIntima Detergente Intimo * 200 ML

EucloIntima Detergente Intimo * 200 ML

Lekë 400.00
Title:  
Detergjent intim.

200 ml

EucloIntima Detergente Intimo është zhvilluar për një higjenë personale të jashtme korrekte.

Formula speciale, e bazuar në ekstrakte vegjetale si ato të Aloe Vera, si edhe Timus, e bën këtë një produkt unik dhe të pazëvendësueshëm, të aftë të zgjidhë që në aplikimin e parë disa acarime lokale.

Ai ruan ekuilibrin natyror dhe mbrojtjen e lëkurës duke kryer një efekt zbutës dhe qetësues. Për më tepër jep një ndjesi të menjëhershme të mirëqenies dhe freskisë me një efekt aromatizues të zgjatur.


Rekomandohet përdorimi deri 2 herë ditë, si edhe shpëlarja me ujë të ngrohtë.