Eunova B12 Plus * 10

Eunova B12 Plus * 10

Lekë 1,250.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje të vitaminave B1, B6 dhe B12.

10 flakone

Eunova B12 Plus është një suplement dietik me vitamina B12, B1, B2, B6. 

  • Vitamina B12 forcon sistemin imunitar dhe ruan shëndetin e sistemit nervor. 
  • Vitamina B12 është e përfshirë në procese të ndryshme metabolike të sistemit nervor, hematopoiesis dhe ndarjes së qelizave. Prandaj, një mangësi mund të çojë në lodhje, rraskapitje dhe mungesë përqendrimi.<br></div>Rekomandohet marrja e 1 flakoni në ditë.

Shiko edhe