Eva Biolact Ovula * 10

Eva Biolact Ovula * 10

Lekë 1,640.00
Title:  
Supozitorë vaginalë me probiotikë të dobishëm që ndihmojnë në rivendosjen dhe ruajtjen e florës normale vaginale.

10 ovula

Eva Biolact Ovules janë supozitorë vaginalë me probiotikë të dobishëm që ndihmojnë në rivendosjen dhe mirëmbajtjen e florës normale vaginale. 

Çrregullimet e florës vaginale mund të jenë për shkak të vaginitit, stresit intensiv dhe marrjes së antibiotikëve. 

Më konkretisht disa indikacione për shkarkimin e tyre janë:

  • Vaginiti.
  • Marrja e antibiotikëve.
  • Marrja e kontraceptivëve, antimykotikëve, kimioterapive.
  • Radioterapi.
  • Stresi i përditshëm.
  • Pas përfundimit të menstruacioneve.
Në përbërjen e tij, Eva Biolact përmban probiotikë Lactobacillus Coagulans në formën e farave, e cila siguron qëndrueshmërinë e probiotikut dhe implantimin e tij më të mirë në vaginë.

 1 ovul në ditë për të paktën 8 ditë.