Eva Intima Original * 250 ML

Eva Intima Original * 250 ML

Lekë 1,720.00
Title:  
Detergjent intim.

250 ml

Eva Intima Original është një detergjent pastrues delikat pa sapun, i krijuar posaçërisht për përdorim të përditshëm dhe i përshtatshëm që nga menstruacionet e para dhe në vazhdim, për të gjitha llojet e lëkurës.

Përbërja e tij e përmirësuar me Ekstrakte Bimore si Kamomil, Kalendula, Aloe Vera dhe Panthenol, siguron mbrojtjen dhe lehtësimin nga irritimet që zona ka nevojë çdo ditë duke respektuar dhe përmirësuar fiziologjinë e lëkurës.

Indikimet:

  • Pastrim ditor dhe aromatizimi i zonës intime.
  • Lehtëson çdo acarim.
  • Forcimi i mekanizmave të mbrojtjes natyrore.
  • Nga shfaqja e menstruacioneve të para dhe në vazhdim.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës dhe lëkurë të ndjeshme.
  • Përdorimi i sigurt gjatë shtatzënies.

Këshillohet përdorimi deri në 2 herë në ditë, si edhe shpëlarja me ujë të ngrohtë.