Eva Lactic Ovules * 10

Eva Lactic Ovules * 10

Lekë 1,383.00
Title:  
Ovula vaginale për normalizimin e ph vaginal.

10 ovula

Eva Lactic Ovules rregullon shpejt dhe në mënyrë efektive pH vaginal në nivelin normal. 

Në formën e ovulave rikthen dhe ruan menjëherë ekuilibrin natyral të vaginës duke lehtësuar simptomat e kruajtjes, djegies dhe acarimit.
Për rregullimin e pH vaginale dhe vlerën e tij normale acidike kur kjo është ndërprerë për shkak të:

  • Bakteret ose infeksionet kërpudhore vaginale.
  • Trajtim afatgjatë me antibiotikë ose kontraceptivë.
  • Pas periudhës së menstruacioneve.
  • Për të përmirësuar mekanizmin natyror të mbrojtjes së trupit dhe për të parandaluar problemet që lidhen me prishjen e vlerës së pH vaginale, veçanërisht gjatë menopauzës.
Ai përmban ekstrakte të Acidit Laktik, Glikogjenit, Kamomilit dhe Aloes. Pa hormone.

pH 3,8.

Këshillohet aplikimi 1 herë në ditë para gjumit.

Rekomandohet 10 ditë kohëzgjatje trajtimi ose sipas udhëzimeve të mjekut.

Shiko edhe