Extravalerianic Cardio * 30

Extravalerianic Cardio * 30

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili largon ndjesinë e panikut dhe ankthit.

30 tableta

Extravalerianic Cardio është një suplement ushqimor, i cili largon ndjesinë e panikut dhe ankthit.

Valeriana është një bimë mjekësore e përdorur prej shekujsh për efektet e saj të dobishme në zemër, sistemin kardiovaskular dhe për të mbështetur mirëqenien mendore në rast tensioni dhe stresi duke siguruar relaksim optimal të trupit.

Dozimi:

  • Të rriturit: 1 kapsulë e butë 1-2 herë në ditë, nëse është e nevojshme duke e gëlltitur ose nëngjuhësore për një efekt të shpejtë. 

Pas konsumimit, me anë të gëlltitjes ose nëngjuhësore, përdoret një sasi e mjaftueshme uji (300 ml).

Shiko edhe