Exuviance Purifying Clay Mask

Lekë 6,780.00
Sasia:  
Maskë detoksifikuese, freskuese për lëkura të yndyrshme dhe me tendencë akneike.

50 Gram/ 227 Gram

Exuviance Purifying Clay Masque është një maskë pastruese dhe ekuilibruese me bazë argjile, e cila heq papastërtitë, pastron dhe zvogëlon poret dhe e le lëkurë të ndritshme, të freskët dhe më të butë.

Përbërësit kryesorë:

  • Glukonolaktoni dhe Acidi Laktobionik ndihmojnë në hidratimin e lëkurës.
  • Argjila, heq yndyrën dhe papastërtitë.
  • Pro-Vitamina A, Vitamina C dhe E, ofrojnë mbrojtje antioksiduese dhe ushqejnë lëkurën.
  • Ekstrakti Papaja vepron si një shtresues natyral, duke larguar qelizat e vdekura të lëkurës.
  • Ekstrakti i Gjetheve të Çajit të Gjelbër, vepron si një antioksidant duke mbrojtur lëkurën.

Aplikojeni maskën 1 herë në javë në fytyrë, duke shmangur zonën e syve.

Lëreni në fytyrë 5-10 minuta, para se ta shpëlani plotësisht.

Shiko edhe