Fave De Fuca * 20

Fave De Fuca * 20

Lekë 559.00
Title:  
Suplement ushqimor me ekstrakte bimore që përdoret për të lehtësuar konstipacionin. 

20 tableta

Fave De Fuca është një suplement ushqimor me ekstrakte bimore që përdoret për të lehtësuar konstipacionin. 

Përmban:

  • Alder buckthorn;
  • Cascara sagrada.

Ekstraktet bimore stimulojnë aktivitetin dhe lëvizjen e zorrëve duke favorizuar kështu nxjerrjen e feçeve. 

  1. Unik dhe i provuar në të gjithë tregun botëror të laksativëve (perberje unike, dhe efektive)
  2. Jo agresiv , efektiv dhe i sigurtë, nuk shkakton dhimbje apo shtrëngime barku duke vepruar në mënyrë të butë dhe natyrale
  3. Vepron ngadalë dhe në mënyrë të pa dëmshme, fiziologjike dhe natyrale krahasuar me laksativë të tjerë duke mundësuar një proces fiziologjik normal jashtëqitjeje
  4. Rikthen rehatinë abdominale nga konstipacioni apo gazrat.
  5. Rekomandohet të përdoret për të rritur dhe fëmijët mbi 12 vjeç.

Dozimi:

  • Për të rriturit, adoleshentët mbi 12 vjeç dhe të moshuarit: Rekomandohet të merret 1 tabletë pas darkës.
  • Vepron pas 12-16 orësh, ndaj këshillohet që tableta e Fave de Fuca të merret në mbrëmje para gjumit.
  • Kohëzgjatja e rekomanduar maksimale e trajtimit është për rreth 6 ditë. Nëse pas kësaj periudhe, simptomat vazhdojnë, konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj.

Shiko edhe