Fave Di Fuca * 40

Fave Di Fuca * 40

Lekë 1,000.00
Title:  
Formulë ushqimore bimore me veti laksative.

40 tableta

Fave Di Fuca është një formulim bimor, që i përket kategorisë së laksativëve. 

Formulimi i tij lejon të lehtësojë evakuimin duke ndërhyrë në tranzitin intestinal. Produkti përdoret për trajtimin e kapsllëkut të rastësishëm. Në rast shqetësimi të zgjatur, kontaktoni mjekun tuaj.
Formulimi i tij me Ekstrakt Sene dhe Malva ndërhyn në lëvizshmërinë e zorrëve dhe nxit evakuimin e feçeve. 

Produkti:

  • Vepron në lëvizshmërinë e zorrëve;
  • Duhet të merret së bashku me një dietë të pasur me fibra;
  • Duhet të shoqërohet me një dozë adekuate të lëngjeve.

Dozimi:
Merrni 1 tabletë dy herë në ditë.

Shiko edhe