Fitobios Colis * 24

Fitobios Colis * 24

Lekë 2,850.00
Title:  
Një suplement ushqimor i aftë për të nxitur eliminimin e gazrave.

24 kapsula

Fitobios Colis është një suplement ushqimor i aftë për të nxitur eliminimin e gazrave.

  • Alfa Galaktozidaza dhe Laktaza janë enzima të afta për të përmirësuar tretjen e atyre polisaharideve dhe laktozës, të cilat shpesh janë përgjegjëse për prodhimin e gazit të zorrëve.
  • Fermentet laktike probiotike të gjalla nxisin ribalancimin e florës normale bakteriale, me përmirësimin e të gjitha funksioneve të zorrëve.
  • Finoku, Balsami i Limonit dhe Nenexhiku ndihmojnë në luftimin e spazmave të shkaktuara nga gazrat e zorrëve.
  • Magnezi është një mineral thelbësor për qelizat, veçanërisht qelizat nervore dhe muskulore: mungesa e tij mund të shkaktojë tension dhe ngërçe të muskujve.
  • Vitaminat B1, B2, B6, B12 ndihmojnë në mbështetjen e mbijetesës dhe kolonizimit optimal të zorrëve nga fermentet e gjalla laktike.

Rekomandohet të merrni 1-2 kapsula në ditë për t'i gëlltitur me një gllënjkë të madhe uji.

Shiko edhe