Foltene Eyelash & Eyebrow Treatment * 8 ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Trajtim forcues dhe rimodelues i qerpikëve dhe e vetullave.

8 ml

Foltene Eyelash & Eyebrow Treatment është një trajtim për qerpikët dhe vetullat, i formuluar posaçërisht për vetullat dhe qerpikët e hollë dhe të brishtë. 

Kjo formulë ekskluzive e bazuar në Tricalgoxyl është një përbërës aktiv kundër rënies së flokëve dhe është patentuar nga Foltene Laboratories, promovon në mënyrë efektive rritjen e qerpikëve, forcon dhe përmirëson pamjen e tyre të përgjithshme duke rezultuar në qerpikë dhe vetulla më të forta, më të plota. më të trashë dhe më të gjatë.

  • Promovon rritjen natyrale të qerpikëve dhe vetullave.
  • Zbut dhe mbron qerpikët dhe vetullat.

  • Aplikojeni në mëngjes para make-up dhe para gjumit.
  • Aplikojeni produktin në qerpikët e sipërm dhe të poshtëm duke filluar nga rrënja deri te majat duke përdorur furçën e aplikuesit. 
  • Aplikoni trajtimin në qerpikët dhe vetulla te pastra dhe të thata.

Shiko edhe