Fresh Up Dental Floss

Fresh Up Dental Floss

Lekë 250.00
Title:  
Fill dentar.

-

Veçoritë:

  • Heq pllakën për të ndihmuar në parandalimin e sëmundjeve të mishrave të dhëmbëve;
  • Rrjedh lehtësisht midis dhëmbëve;
  • I reziston thyerjes dhe fërkimit;
  • I butë dhe i rehatshëm për mishrat e dhëmbëve.

Për rezultate më të mira, përdorni fillin dentar çdo ditë.

Shiko edhe