Frezyderm Kids Sun + Nip SPF 50 * 175 ML

Lekë 3,250.00
Title:  
Locion mbrojtës kundër diellit dhe insekteve për fëmijët.

175 ml

Locion me efekt të dyfishtë mbrotjeje për fytyrën dhe trupin e fëmijëve:

1.Mbrojtje me faktor 50 ndaj rrezeve UVA dhe UVB të diellit në sajë të sistemit P.I.P (Photo Immune Protective)

2.Mbrojtje ndaj insekteve fluturuese dhe atyre që ecin në sajë të sistemit PMD-PST

Hidraton dhe qetëson lëkurën.

Pa parabene dhe ngjyrues.

Aplikoni sasi të mjaftueshme të locionit në fytyrën dhe trupin e fëmijës tuaj, të paktën 15 minuta para ekspozimit në diell.

Përsëriteni shpesh aplikimin, sidomos pas notit, tharjes me peshqir dhe gjatë kohës së lojës.

Këshilla:

  • Shmangni ekspozimin e gjatë në diell, sidomos gjatë orëve të rrezatimit të lartë (10:00-16:00).
  • Mos i ekspozoni fëmijët direkt në diell pa mbrojtës kundër diellit ose veshje mbuluese (kapele, bluzë, çadër).

Shiko edhe