Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF 50 * 300 ML

Lekë 3,820.00
Title:  
Spraj me faktor mbrojtës nga dielli.

300 ml

Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF 50 është  një formulë e thatë për lëkurë të lagur, që siguron mbrojtje të lartë ndaj radikalve të lira, që vijnë si pasojë e ekspozimit në diell.

Indikohet për:

  • lëkurat fotosensitive,
  • fototipe të zbehta (I, II)

Produkti ka teksturë jo-vajore, e cila aplikohet lehtë dhe në mënyrë të njëtrajtshme.

Përdoret për të gjithë familjen, të rriturit, fëmijët dhe adoleshentët.

Spërkatni sasi të mjaftueshme para ekspozimit në diell.

Masazhojeni produktin me dorë.

Ripërsëriteni aplikimin pas notimit.

Shmangni kontaktin me sytë.

Tundeni mirë para përdorimit.

Shiko edhe