Froika U-40 Urea Emulsion Concentrate * 150ML

Froika U-40 Urea Emulsion Concentrate * 150ML

Lekë 2,340.00
Title:  
U-40 është një emulsion keratolitik, zbutës i projektuar posaçërisht, i cili lehtëson lëkurën e thatë të lidhur me: pllakat e ashpra dhe të shkallëzuara të prirura ndaj keratozës.

150 ml

U-40 është një emulsion keratolitik, zbutës i projektuar posaçërisht, i cili lehtëson lëkurën e thatë të lidhur me: pllakat e ashpra dhe të shkallëzuara të prirura për keratozë.

 • Fuqi hidratuese dhe zbutëse të indeve për lëkurat e thatë dhe të dehidratuara.
 • Gjithashtu heq pllakat e trasha të lokalizuara, në lëkurë me tendencë për shkallëzim.
 • Ky produkt vepron si një zëvendësues për mungesën e UREA-s dhe siguron hidratim të fuqishëm të provuar klinikisht.
 • Ndihmon lëkurën e thatë të rivendosë barrierën e saj hidrolipidike dhe të ruajë ekuilibrin e saj të lagështisë duke e lënë lëkurën të lëmuar dhe të butë.
 • Kombinimi i tij prej 3 substancave aktive: ure, acid salicilik dhe acid laktik eksfoliojn dhe heqin qelizat e vdekura të lëkurës që mbeten në sipërfaqen e lëkurës, duke shkaktuar kruajtje dhe krisje.
 • Ureja lidh lagështinë me qelizat për të zbutur dhe lëmuar lëkurën e ashpër.
 • I përshtatshëm për lëkurat e vjetra, neurodermatit ose dermatitit atopik.
 • Nuk përmban parfum apo lëndë ngjyruese.
 • Rigjeneron, lëmojn, pastron dhe rikthen elasticitetin e lëkurës.
 • Ofron veprim të fortë keratolitik dhe keratorregullues.
 • Hidraton, zbut dhe mbron lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe të lëmuar.
 • Qetëson skuqjen, lehtëson kruajtjen.Aplikoheni sa më shpesh që të jetë e nevojshme në lëkurë të thatë dhe të pastër. Përsëriteni aplikimin sa herë që ndjeni se lëkura juaj po dehidrohet.

Shiko edhe