Ginexid Clx Lavanda Vaginale Chlorhexidine * 150ML

Ginexid Clx Lavanda Vaginale Chlorhexidine * 150ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Larës intim në formë shkume.

150 ml

Formulimi specifik i Ginexid mundëson formimin e një shkume të butë, me një tolerueshmëri të lartë, e cila lejon një pastrim efektiv edhe në prani të patologjive (vulviti bakterial dhe mykotik, vaginiti specifik dhe jo specifik) ose acarimet të zonës perianogjenitale.

  • Falë formulimit pa ngjyrues, konservues dhe surfaktantë agresivë, pastron në mënyrë delikate dhe tolerohet mirë edhe në përdorim të zgjatur.
  • Eshtë e dobishme në të gjitha situatat me rrezik më të madh infektiv (pishina, palestra, plazhe, përdorimi i veshjeve sintetike, përdorimi i tamponeve, pas marrëdhënieve seksuale), në veçanti periudhat e jetës së femrës (shtatzënia, pas lindjes, cikli menstrual) ose në profilaksinë para dhe pas operacionit në kirurgjinë gjinekologjike.
  • Shkuma pastruese Ginexid, për më tepër, falë formulimit specifik të saj ajo kryen një veprim antibakterial përmes parandalimit të përhapjes së mikrobit.

Indikimet

Shkuma pastruese Ginexid në pH 4.5 indikohet për higjienë intime ditore edhe në prani të patologjive (vulviti bakterial dhe kërpudhat) dhe / ose në shoqërim me trajtime specifike.
Tundeni para përdorimit. Pastroni mukozat gjenitale dhe shplajeni me ujë.