Gynevia *8

Lekë 2,575.00
Title:  
Prebiotike vaginal i cili nxit rritjen e laktobacileve rezidente.

8 aplikatore

Gynevia trajton simptomat e vaginozës bakteriale dhe parandalon rikthimin duke rivendosur në mënyrë të qëndrueshme një pH normale dhe një florë vaginale të ekuilibruar.

  • Gynevia lehtëson shqetësimet vaginale.
  • Rivendos fiziologjikisht një florë vaginale të shëndetshme dhe të ekuilibruar falë veprimit unik të prebiotikeve.

Doza e rekomanduar është një aplikatore vaginal në darkë, për 8 ditë.