HealthAid Brainvit * 60

Lekë 4,075.00
Title:  
Suplement ushqimor me vitamina, aminoacide dhe antioksidantë i cili ushqen, mbron dhe rrit funksionet e Sistemit Nervor.

60 tableta

Truri, një ndër organet më vitale të trupit kërkon lëndë ushqyese për të ndihmuar funksionimin e tij.
  
Tabletat Brainvit përmbajnë vitamina të përzgjedhuara, aminoacide, antioksidantë dhe bimë, të cilat kontribojnë në mirëmbajtjen e qarkullimit të mirë të gjakut në dhe nga truri, duke ndihmuar përqëndrimin dhe kujtesën.
Gjithashtu tabletat Brainvit mund të merren për të ndihmuar në mirëfunksionimin e shëndetit mendor nga personat që ndoshta përballen me ngarkesë mendore.
Të rriturit dhe fëmijët mbi 16 vjeç: Dy tableta në ditë, pas ushqimit.

Shiko edhe