Health Aid Healthy Mega * 30

Lekë 2,600.00
Title:  
Suplement ushqimor për rritjen e imunitetit.

30 tableta

Suplementi është një kombinim i 14 vitaminave, 12 mineraleve, 4 enzimave tretëse, 3 bioflavonoideve dhe shtatë mikronutrientëve në një formulim të balancuar në mënyrë sinergjike dhe me çlirim të zgjatur për të siguruar plotësimin e nevojave ushqyese optimale.

  • HealthAid Healthy Mega është një suplement i shkëlqyer, i cili mund të ndihmojë në optimizimin e niveleve tuaja të përditshme të lëndëve ushqyese.
  • Formula unike përmban vitamina dhe komplekse minerale me enzima tretëse, antioksidantë dhe barëra me fuqi të plotë.
  • Suplementet minerale luajnë një rol vendimtar në proceset tona metabolike dhe gjithashtu në prodhimin e energjisë.
  •  Enzimat tretëse janë të nevojshme për të ndihmuar në zbërthimin e proteinave, karbohidrateve, yndyrave dhe nxjerrjen e lëndëve ushqyese jetike.
  • Ndihmon në përmirësimin e funksionimit të tretjes dhe rritë imunitetin.Doza e rekomanduar për të rritur dhe fëmijët mbi 12 vjeç, një tabletë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe