HealthAid Magcitra 1900 MG * 60

HealthAid Magcitra 1900 MG * 60

Lekë 2,540.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë magnezi i cili është nje mineral thelbësor i cili kontribuon në një funksion të mirë të muskujve, nervave, kockave, dhëmbë të shëndetshëm si dhe në reduktimin e lodhjes.

60 tableta

Magnesium Citrate është nje nga format më të absorbueshme të Magneziumit. 

Ai është një mineral thelbësor i cili kontribuon në një funksion të mirë të muskujve dhe nervave, në kocka, dhëmbë të shëndetshëm si dhe në reduktimin e lodhjes. 

Ajo gjithashtu ndihmon në një balancë të elektroliteve, metabolizmin energjitik dhe sintezën e proteinave.

Tabletat MagCitra mund të përdoren për personat:

  • Që kanë imunitet, nerva dhe muskuj të dobët.
  • Për ato që vuajnë nga probleme të lidhura me zemrën.
  • Femrat që janë me menstruacione ose që janë në periudhën e menopauzes.
  • Për ato që duan të kenë kocka, dhëmbë dhe sistem muskulor të fortë.
  • Personat që duan të kenë një presion normal gjaku.

Pa sheqer, kripë, maja, gluten, sojë, ngjyrues artificialë, aromatizues dhe konservantë.


Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç rekomandohet të marrin 2 tableta në ditë, me stomak bosh.

Shiko edhe