HealthAid Neuroforte * 30

Lekë 2,600.00
Title:  
Suplement ushqimor i cili ushqen, mbron dhe rrit funksionet e Sistemit Nervor.

30 tableta

Tabletat Neuroforte të HealthAid përmbajnë lëndë ushqyese esenciale si aminoacidet, vitaminat, mineralet dhe antioksidantët, të cilët kontribojnë në mirëmbajtjen e një sistemi nervor të shëndetshëm dhe sigurojnë një ndjenjë të ekuilibrit dhe mirëqënies.

Sistemi nervor dhe truri veprojnë si sistemi reagues i komunikimit të trupit, duke koordinuar mesazhet hyrëse dhe dalëse nga i gjithë trupi.
Tabletat Neuroforte të HealthAid mund të merren çdo ditë nga të gjithë personat që:
  • Kanë ngarkesë mendore të madhe
  • Dëshirojnë të përmirësojne aktivitetin e trurit
  • Dëshirojnë të rrisin kujtesën
  • Kanë tendencën të jenë të nervozuar, të stresuar dhe në ankth
Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: Një tabletë në ditë, pas ushqimit.
Nëse është e nevojshme dozimi mund të rritet në dy tableta në ditë.

Konsultohuni me staf profesionist para administrimit të suplementit nëse jeni shtazënë ose jeni duke u trajtuar me barna të tjera.

Shiko edhe