HealthAid Vitamin D3 Spray * 20 ML

Lekë 2,270.00
Title:  
Suplement ushqimor me vitamin D që ndihmon në rritjen e imunitetit.

20 ml

Vitamina D është një vitaminë e tretshme në yndyrë që luan një rol thelbësor në forcimin e sistemit imunitar. 

Ndihmon në rregullimin e thithjes të kalciumit dhe fosforit në trup dhe luan një funksion vendimtar në formimin dhe mineralizimin e kockave për të ndihmuar zhvillimin e eshtrave dhe dhëmbëve të fortë e të shëndetshëm.


 Vitamina D3 ndihmon:

  • Përthithjen e kalciumit.
  • Ruan përqendrimet adekuate të kalciumit dhe fosfatit.
  • Mineralizimin normal të kockave.
  • Në diferencimin e qelizave dhe përmirësimin e funksioneve të qelizave.
  • Forcimin e sistemit imunitar.
  • Përmirësoni sekretimin e insulinës.
  • Rregulloni presionin e gjakut.

2 spray në ditë direkt në gojë.

Shiko edhe