HealthAid DailyProbio * 30

HealthAid DailyProbio * 30

Lekë 3,120.00
Title:  
Suplement ushqimore me bazë laktobacilesh që ndihmojnë në rregullimin e florës intestinale.

30 kapsula

Zorrët e njeriut janë shtëpia e triliona mikrobeve, të njohura si mikrobiota e zorrëve, e cila formon një ekosistem të larmishëm dhe kompleks dhe luan një rol qendror në shëndetin tonë.

  • Stresi i përditshëm, toksinat, përdorimi i antibiotikëve dhe mungesa e fibrave dietike prishin mikrobiotën e zorrëve duke çuar në probleme gastrointestinale, shtim në peshë, zorrë që rrjedh, rritje e tepërt e kandidës, imunitet i komprometuar dhe probleme të tjera të lidhura.
  • HealthAid DailyProbio është një formulim unik dhe i sugjeruar për përdorim të përditshëm që përmban një përzierje superiore të 10 miliardë kulturave të gjalla, duke përdorur 20 shtame të ndryshme rezistente ndaj acideve dhe biliare më të hulumtuara për të siguruar që bakteret të mos shkatërrohen nga lëngjet e stomakut përpara se të arrijnë në zorrë.
  • DailyProbio është gjithashtu i fortifikuar me prebiotikë Frukto-oligosakaride (FOS), për të ndihmuar në stimulimin e përhapjes dhe mbijetesës së baktereve 'miqësore'.

Doza e rekomanduar per të rriturit dhe fëmijët mbi 3 vjeç, 1 kapsulë në ditë.

Shiko edhe