Dermoxen Hemopran Detergent Perianal * 125 ML

Dermoxen Hemopran Detergent Perianal * 125 ML

Lekë 1,560.00
Title:  
Locion pastues i zonës delikate perianale dhe duke dhënë një ndjesi të këndshme të freskisë dhe mirëqenies.

125 ml

Dermoxen Hemopran Detergent Perianal pastron zonën delikate perianale dhe jep një ndjesi të këndshme të freskisë dhe mirëqenies, duke lehtësuar ndjesitë e kruajtjes. Rekomanduar për përdorim të përditshëm, madje edhe në lëkurën delikate të fëmijëve dhe të moshuarve, nuk ndryshon ekuilibrin fiziologjik të pjesëve të jashtme intime, duke mbrojtur kështu kundër sulmeve bakteriale.

Formuluar me:

  • Ekstrakt natyral i Ruscus Aculeatus me një veprim qetësues.
  • Ekstrakt natyror i Tribulus Terrestris me virtyte natyrore antibakteriale.
  • Fibrat Prebiotike për të forcuar mbrojtjen natyrore të pjesëve intime të jashtme.

Testuar për praninë e nikelit, kromit, kobaltit, merkurit dhe palladiumit (përmbajtja më e vogël se 0.00001%). Testuar dermatologjikisht. Pa silikone. Pa paraben. Pa ngjyrues.


Aplikoni një sasi të vogël të produktit në nivelin e zonës perianale gjatë tualetit normal dhe shpelajeni me ujë të bollshëm. 

Shiko edhe