Herbifit Drops * 30 ML

Herbifit Drops * 30 ML

Lekë 1,170.00
Title:  
Një suplement ushqimor me bazë tinkturash bimore, që ndihmojnë në rregullimin e ritmit të zemrës dhe qarkullimit të gjakut.

30 ml

Herbifit Drops është një suplement ushqimor me bazë tinkturash bimore, që ndihmojnë në rregullimin e ritmit të zemrës dhe qarkullimit të gjakut.

  • Tinktura e bimës së Murrizit ka efekt pozitiv në forcimin e muskulit të zemrës dhe rregullimin e aktivitetit kardiak. 
  • Tinktura e Veshtullës ndihmon në lehtësimin e problemeve të shkaktuara nga tensioni i lartë i gjakut. 
  • Valeriana dhe Bari Bletës pakësojnë ankthin dhe asfiksimin dhe kanë efekt qetësues. 

Rekomandohet të përdoret për të rriturit

Gjithmonë lexoni fletëudhëzuesin e produktit ose këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit.

  • Rekomandohet të merrni 20-30 pika 3 herë në ditë me pak ujë ose të tretur në lëngje.

Shiko edhe