Hydramin * 20

Hydramin * 20

Lekë 1,000.00
Title:  
Suplement ushqimor, për të ruajtur balancën elektrolitike.

20 bustina

Hydramin është një suplement ushqimor me bazë kripëra minerale, i cili zëndëson humbjet e tyre në rast aktivitetit fizik dhe djersitje të shtuar.

  • Magnezi ruan në nivele normale metabolizmin energjitik.
  • Kaliumi ndihmon në mirëfunksionimin e muskujve.


Këshillohet përdorimi i 1 bustine në ditë, duke e tretur në 200ml ujë.

Shiko edhe