Hemofarm Pharm D-Manozinn * 10

Hemofarm Pharm D-Manozinn * 10

Lekë 1,600.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e traktit urinar.

10 bustina

INNventa Pharm D-Manozinn rigjallëron traktin urinar nga bakteri E coli. 

Kur urina ngopet me molekula të D-manozës, bakteret lidhen më lehtë dhe më shpejt me molekulat e d-manozës sesa me muret e traktit urinar. Pasi bakteret janë lidhur me molekulën D-MANOZINN®, ato largohen nga trupi nëpërmjet urinës.

  • Nuk ka efekte anësore.
  • I përshtatshëm për fëmijët, gratë shtatzëna dhe gratë me gji.
  • I përshtatshëm për diabetikët me kontroll të glicemisë.

Udhëzime përdorimi:

  • Merrni 1 bustinë në ditë, të tretur në 1 gotë me ujë.
Do të ishte ideale për të marrë D-MANOZINN® përpara ose gjatë situatave të caktuara që mund të përfaqësojnë një shkaktar tipik të cistitit:
  • Parandalimi i cistitit të muajit të mjaltit; Trajtimi parandalues për një periudhë më të gjatë në rast të cistitit të përsëritur- 1 bustinë pas marrëdhënies seksuale.
Këshillohet përdorimi 2 orë pas administrimit të antibiotikut.

2-3 vazhdimësi përdorimi.

Shiko edhe