INNventa Pharma Urolitin * 600 ML

INNventa Pharma Urolitin * 600 ML

Lekë 2,980.00
Title:  
Suplement ushqimor parandalues i infeksioneve të traktit urinar.

600 ml

INNventa Pharma Urolitin përftohet nga nxjerrja e principeve aktive përmes procesit të hidrodestilimit të 8 bimëve mjekësore që veprojnë në sinergji.

  • Është shumë efikase në parandalimin dhe trajtimin e urolithiasis.
  • Stimulon diurezën dhe lehtëson largimin e kristaleve të kripës dhe gurëve nga trakti urinar.
  • Kontrollon dhimbjen dhe eliminon spazmat nga trakti urinar.
  • Parandalon krijimin e përsëritur të gurëve pas heqjes nga trakti urinar, pavarësisht nga origjina e tyre.
  • Çon në përmirësimin e përgjithshëm të gjendjes së dizurisë, poliurisë, nokturias, urinimit të vështirë, presionit të dobët të urinimit dhe mosmbajtjes urinare.

Tretni 30 ml (dy lugë) suplement në gjysmë gote ujë dy herë në ditë dhe pijeni, të paktën 15 minuta para vaktit ushqimor.

Shiko edhe