Invisi Bobble Sprunchie Red Wine Is Fine

Invisi Bobble Sprunchie Red Wine Is Fine

Lekë 800.00
Title:  
Aksesor flokësh.

-

All

Tani, Scrunchie e famshme është kthyer në trend! Me një ngjyrën e re, ngjyrën e Kuqe të Verës Invisibobble prezanton me krenari SPRUNCHIE.

 Super elastik, i butë në prekje dhe i mbështjellë me material elegant, për ta bërë atë sa më tërheqës dhe të përshtatshëm për përdorim të përditshëm. E fshehur nën copën luksoze, Invisibobble SPRUNCHIE përmban një origjinal klasik, duke përfituar një flokë të mbledhur gjithë finesë.

  • Përmban një Invisibobble brenda.
  • Aksesor mode.
  • Kujdesi për flokët - pa maja të ndara.
  • Shmang dhimbjet e kokës.

-