Kin Encias Gingivas Mouthwash 0.12%  * 250 ML

Kin Encias Gingivas Mouthwash 0.12% * 250 ML

Lekë 1,000.00
Title:  
Shpëlarës goje për personat me gingiva të ndjeshëm.

250 ml

Prania e pllakës dentare është faktori kryesor në zhvillimin e dy sëmundjeve orale më të përhapura: sëmundjes periodontale (që prek mishrat e dhëmbëve) dhe kaviteteve. 

Diglukonati i Klorheksidinës ka një efekt të faktuar kundër pllakës dentare.
Formula e tij përfshin Alpantha, një kompleks i formuar nga provitamina B5 (Panthenol) dhe Allantoin, e cila rrit përthithjen e të dy substancave, duke rritur kështu efektin dhe duke përmirësuar gjendjen e mishrave të dhëmbëve, duke ndihmuar në ruajtjen e mishrave të dhëmbëve të shëndetshëm.

Indikacionet:

  • Promovon reduktimin e biofilmit dentar.
  • Forcon dhe tonifikon mishrat delikate.
  • Higjiena orale në procedurat periodontale.

  • Shpëlajeni dy herë në ditë për 30 sekonda, në mëngjes dhe në mbrëmje, me 15 ml produkt të paholluar.
  • Këshillohet që të mos hani ose pini të paktën gjysmë ore pas përdorimit.
  • Kohëzgjatja e trajtimit: 2-3 javë ose siç rekomandohet nga dentisti.