Kin Oro FIxative Cream * 40 ML

Kin Oro FIxative Cream * 40 ML

Lekë 1,100.00
Title:  
Krem fiksues i protezave dentare.

40 ml

Kin Oro FIxative Cream është një krem i formuluar posaçërisht për të fiksuar protezat dentare në një mënyrë të fortë, të sigurt dhe të qëndrueshme, duke ofruar siguri dhe rehati.
Përbërja:

  • Celuloza, 
  • Parafina, 
  • Petrolactum, 
  • Kamomil recutita,
  • PVM / MA kopolimer natriumi / kalciumi.

Përdorimi:

  • Aplikoni kremin në pjesën e brendshme të protezës së pastër dhe të thatë, aplikoni kremin në tre ose katër vende, duke shmangur mbulimin e skajeve.
  • Futeni protezën në gojë dhe ndihmoni në fiksimin e saj duke e shtypur me gishtin e madh për disa momente.
  • Shmangni ngrënien e ushqimit ose lëngjeve për disa minuta pas vendosjes së protezës.
  • Fiksimi mund të zgjasë deri në 12 orë, në varësi të ushqimit dhe pijeve të gëlltitura. Proteza mund të hiqet lehtësisht kur është e nevojshme.

Shiko edhe