Klorane Micellar Water with Organic Cornflower* 400ML

Klorane Micellar Water with Organic Cornflower* 400ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Uji micellar me lule misri të kultivuar në mënyrë organike është një pastrues micellar 3-në-1, tonik dhe heqës i grimit.

400 ml

Uji micellar me lule misri të kultivuar në mënyrë organike është një pastrues micellar 3-në-1, tonik dhe heqës i grimit të syve.

  • Me formulimin e tij qetësues dhe vegan, heq butësisht çdo gjurmë make-up nga fytyra, sytë dhe buzët, duke e lënë lëkurën më të butë, të hidratuar dhe të lëmuar.
  •  Falë pH-së së tij të ngjashme me lotët, mund të përdoret edhe nga përdoruesit e lenteve të kontaktit.
  •  Formula minimale me vetëm gjashtë përbërës siguron një veprim qetësues pastrues dhe hidratim, në përputhje me lëkurat e ndjeshme.
  •  Për të arritur prakticitetin maksimal, pompa shpërndan sasinë e duhur të produktit për një copë pambuku, duke u siguruar që të mos shpërdoroni asnjë produkt.


Të aplikohet me pambukë duke përdorur lëvizje rrëshqitëse në fytyrë, sy dhe buzë derisa të hiqen të gjitha gjurmët e make-up-it dhe papastërtitë.

Shiko edhe