La Roche Posay Eau Micellaire Ultra * 400 ML

La Roche Posay Eau Micellaire Ultra * 400 ML

Lekë 2,660.00
Title:  
Ujë micelar për heqjen e make-up, i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme.

400 ml

La Roche Posay Eau Micellaire Ultra është një ujë micelar, pa shpëlarje që pastron deri në grimcat mikroskopike të ndotjes. Micelat që kapsulojnë papastërtitë në formulë tërheqin papastërtitë, vajin dhe grimin, duke e bërë të lehtë fshirjen e tyre të butë.

Përbërësit:

  • Glicerina: Rrjedh nga burimet bimore, është një hidratues i shkëlqyer. Ndihmon në hidratimin e lëkurës duke thithur ujin nga mjedisi përreth.
  • Uji Termal i Burimit La Roche-Posay: Një ujë qetësues me burim në qytetin La Roche-Posay në Francë dhe një përbërës thelbësor në shumicën e produkteve tona. Ai përmban një kombinim unik të mineraleve, elementëve gjurmë dhe një përqendrim të lartë të selenit, një antioksidant natyral.
I përshtatshëm për fytyrën, sytë dhe buzët.

Hapi 1: Aplikojeni në një tampon pambuku.
Hapi 2: Fshijeni butësisht fytyrën, sytë dhe buzët. Përsëriteni derisa lëkura të duket e pastër.

Nuk ka nevojë për shpëlarje.

Shiko edhe