La Roche Posay Eau Thermale

Lekë 1,300.00
Paketimi:  
Ujë termal për lëkurë të ndjeshme.

150 ml, 300 ml

La Roche Posay Eau Thermale, marrë direkt nga La Roche-Posay në Francë, i amabalazhuar në flakon steril, i cili ruan vetitëqetësuese dhe anti-irrituese. I pasur me minerale si Selenium, me veti të forta antioksidante mbron lëkurën nga radikalet e lira.

Kur mund të përdorni ujin termal:
- Pas heqjes së make-upit.
- Pas rruajtjes.
- Pas pastrimit.
- Skuqja e pelenës.
- Gjatë udhëtimit si një spraj freskues.
- Pas aktiviteteve sportive.
- Tek lëkurat e dëmtuara.
- Reaksione / skuqje alergjike.
- Kruajtje.
- Pas ekspozimit në diell.

-Mbajeni drejt.
-Mos e tundni.
-Spërkateni mbi lëkurë, të paktën 4-6 cm larg fytyrës.
-Lëreni për 2 deri në 3 minuta derisa të thahet në lëkurë.

Përdoreni sa herë të jetë e nevojshme.

Shiko edhe