La Roche Posay Toleriane Teint Fluide Clair * 30 ML

La Roche Posay Toleriane Teint Fluide Clair * 30 ML

Lekë 3,600.00
Title:  
Fondotintë fluide.

30 ml

La Roche Posay Toleriane Teint Fluide Clair është një make-up fluid për aplikim të lehtë dhe mbulim perfekt.
Me një teksturë, që ju lejon të aplikoni më shumë shtresa, në varësi të nivelit të dëshiruar të mbulimit. Rezistent ndaj djersës.
Skuqja, njollat, rrathët e zinj dhe shenjat mbulohen plotësisht. Efekti natyral i grimit - nuk lë shenja, nuk grumbullohet në vija të holla. Jep rehati.
Projektuar posaçërisht për lëkurë të ndjeshme, intolerante ose alergjike.

Përbërësit bazë:

  • Uji Termal La Roche Posay: Qetëson lëkurën kur aplikoni grim.
  • Neurosensinë: Redukton ndjeshëm mbindjeshmërinë e lëkurës pas 4 javësh.
  • Pigmente të pastra: Përmbajtja e përqendrimit optimal, për mbulim të moderuar.

  • Pastroni fytyrën me një locion të butë pastrues dhe më pas aplikoni një hidratues.
  • Aplikoni një sasi të vogël produkti me një furçë të pastër, duke e aplikuar përbërjen nga qendra e fytyrës jashtë.
  • Aplikoni më shumë shtresa derisa të arrini nivelin e dëshiruar të mbulimit: 1 shtresë për një përfundim natyral, 2 ose më shumë për mbulim më të lartë.

Shiko edhe