La Roche Posay Toleriane Teint Mineral Nr. 11

La Roche Posay Toleriane Teint Mineral Nr. 11

Lekë 3,120.00
Title:  
Pudër kompakte korrigjuese dhe matifikuese.

11.3 g

La Roche Posay Toleriane Teint Mineral Nr. 11 është pudër kompakte korrigjuese dhe matifikuese, pa bllokuar poret.

  • Për sa i përket pigmenteve 100% të pastruara minerale, mund të përdoret nga të gjitha lëkurat, normale në të kombinuar dhe të ndjeshme. Cilësia e saj e pluhurit mineral mbulon, por nuk bllokon poret. Sfungjeri është shumë i butë për lëkurat e ndjeshëm.
  • Tolerancë e lartë, pa konservantë.
  • Testuar në lëkurë të ndjeshme.
  • Jo-komedogjene.
  • Mbrojtje nga dielli SPF 25.

-

Shiko edhe