La Roche Posay Toleriane Ultra Fluide * 40 ML

La Roche Posay Toleriane Ultra Fluide * 40 ML

Lekë 3,700.00
Title:  
Fluid hidratues për lëkurë të ndjeshme.

40 ml

La Roche Posay Toleriane Ultra Fluide është hidratues në trajtë fluidi, lehtësisht i absorbueshëm, për të qetësuar dhe reduktuar ndjeshmërinë e lëkurës.

  • Formuluar posaçërisht për lëkurë të ndjeshme, reaktive, të prirur për skuqje, kruajtje ose djegie. 
  • I përshtatshëm për ata që janë të prirur ndaj reaksioneve alergjike. 
  • Për lëkurë ultra të ndjeshme, reaktive ose mikse. E vërtetuar klinikisht se zvogëlon ndjeshmërinë e lëkurës. 
  • Vula e miratimit të Fondacionit Britanik të Alergjisë

I pasur me Neurosensinë, Gjalp Shea, Glicerinë dhe Ujë të Burimeve Termale për të qetësuar menjëherë lëkurën e irrituar.

Aplikojeni në mëngjes dhe mbrëmje, në fytyrë të pastër duke e masazhuar butësisht.

Shiko edhe