Lady Presteril Pocket Giorno * 10

Lady Presteril Pocket Giorno * 10

Lekë 520.00
Title:  
Peceta për femra.

10 copë

Lady Presteril Pocket Giorno, peceta për përdorim të përditshëm për rrjedhje të lehta gjatë ditës.
Rekomandohen për rrjedhje të lehta dhe të mesme gjatë ditës.
100% Pambuk brenda dhe jashtë.
Filmi mbrojtës mban fluksin dhe lejon njëkohësisht kalimin e ajrit.

  • Përshtatje me pH fiziologjik.
  • Hipoalergjike.

-