Lady presteril pocket proteggi slip kt*24

Lady presteril pocket proteggi slip kt*24

Lekë 570.00
Title:  
Peceta për femra.

Peceta për përdorim të përditshëm për rrjedhje të lehta gjatë ditës.
Rekomandohen për rrjedhje të lehta dhe të mesme gjatë ditës.
100% pambuk brenda dhe jashtë.
Filmi mbrojtës mban fluksin dhe lejon njëkohësisht kalimin e ajrit.
- Përshtatje me pH fiziologjik.
- Hipoalergjike.

Shiko edhe