Lamberts Vitamins D3 & K2 * 90

Lamberts Vitamins D3 & K2 * 90

Lekë 5,933.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Vitaminën D3 dhe K2.

90 tableta

Lamberts Vitamins D3 & K2 është një suplement ushqimor i bazuar në vitaminën D3 dhe K2.

  • Vitamina D3 dhe Vitamina K2 sigurojnë që kalciumi të përthithet lehtësisht dhe të arrijë masën kockore, duke parandaluar kalcifikimin arterial. Ndihmon për të mbajtur zemrën dhe kockat tuaja të shëndetshme. 
  • Më vete, K2 rregullon koagulimin normal të gjakut, ndërsa D3 mbështet një sistem të shëndetshëm imunitar dhe mbështet funksionin e muskujve.

Merrni 1 deri në 2 kapsula në ditë.

Shiko edhe