Lenicyst Retard 10 * 30

Lenicyst Retard 10 * 30

Lekë 1,770.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Boronice, për mirëmbajtjen e rrugëve urinare.

30 tableta 360 mg

Suplement ushqimor me ekstrakt Boronice, e cila përmban 10% Proantocinidinë me çlirim të ngadaltë.

Ka funksion parandalues dhe trajtues të infeksioneve të traktit urinar.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete dy herë në ditë; mëngjes dhe darkë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe