Libresse Dailies Fresh Regular Liners

Lekë 160.00
Sasia:  
Peceta ditore për femra.

32 copë

Libresse Dailies Fresh Regular Liners ju ofrojnë mbrojtje të përditshme për t'ju mbajtur të thata dhe të freskëta.

  • Janë krijuar posaçërisht për t'u kujdesur për lëkurën tuaj të ndjeshme intime.
  • Çdo shtresë përbëhet nga Formula ProSkin: me Acid Laktik të butë që ruan ekuilibrin e pH të lëkurës
  • Skaje super fleksibël për një përshtatje me të brendshmet tuaja.
  • Teknologjia CurveFit i bën më përthithëse dhe fleksibël.

Gjatësia 150 mm.

-